Srijeda, 17 Travanj 2013 14:08

Posjet ministra zdravlja bez župana

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

ŽO HDZ PODNIO IZVJEŠĆE RADA ŽUPANIJE  -

 

POŽEGA – ŽO HDZ-a reagirao je na posjetu ministra Rajka Ostojića, Općoj županijskoj bolnici Požega, koje je osnivač Požeško-slavonska županija, a da je aktualni župan Marijan Aladrović o toj posjeti saznao tek iz medija. Ta posjeta je bila isključivo predizborna, jer upravo izgradnja nove poliklinike i uređenje bolničkih odjela, kao i uređenje i preseljenje hemodijalizi bio je županijski program.

Župan Aladrović je istakao i ostale uspjehe i završene projekte koje je županija završila u ovom četverogodišnjem razdoblju, uz zaključak da je sve što je prije izbora obećano i učinjeno, osim brze ceste Pleternica-Požega. Predsjednik ŽO HDZ-a Franjo Lucić je istakao da bi i taj pravac već bio u gradnji da nije bilo opstrukcije požeškog gradonačelnika. U četverogodišnjem mandatu samo u cestogradnju na području županije uloženo je preko 250 milijuna kuna.

Na tiskovnoj konferenciji je svoj program koji se nastavlja na kontinuitet županijskog programa iznio novi kandidat za župana Alojz Tomašević. Dosadašnji župan Aladrović ostavlja mi uređenu županiju i ja se obvezujem nastaviti u tom kontinuitetu. Svi započeti i pripremljeni projekti dovest ću do kraja – istakao je Tomašević.