Četvrtak, 20 Svibanj 2021 16:51

Izabrani vijećnici MOST-a priopćenjem se obratili građanima

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Poštovane Požežanke i Požežani,
Hvala vam od srca što ste iskoristili svoje biračko pravo i svoje povjerenje dali listi MOST-a za Gradsko vijeće Grada Požege. Dva izabrana vijećnika su izvrstan izborni rezultat ako znamo da je izlaznost na nedjeljne izbore bila rekordno niska.
Upravo to je i bio smisao i cilj naše kandidature jer s više MOST-a u Gradskom vijeću grada Požege bilo bi više dobrih odluka s ciljem razvoja našeg grada i zajednice u kojoj živimo. Svojim aktivnim sudjelovanjem eliminirat ćemo nepotizam, korupciju i trgovinu utjecajem iz svih pora gradskih struktura i poduzeća i ustanova kojima je Grad osnivač.
Ovih dana izabrani vijećnici iz kvote Mosta nalaze se pod ogromnim pritiskom vezanim uz formiranje buduće gradske vlasti. Kako bismo upoznali javnost s činjenicama i prekinuli kuloarska naklapanja, ovim priopćenjem šaljemo jasnu i nedvosmislenu poruku kako nećemo sudjelovati u nestabilnoj većini koja je kao takva onemogućena provesti bilo kakve konkretne promjene za koje se zalažemo.
MOST-ovi vijećnici će biti najkonstruktivnija oporba do sada i apsolutni korektiv svima, ali i predlagatelji i podržavatelji projekata i svega onoga što će imati za cilj povratak ljudi i budući razvoj Grada i zajednice u kojoj živimo. Nitko nas nikada neće moći kupiti ničime i nikada nećemo biti ničiji jednokratni žetončići i osobe kojima je stalo do fotelja nego do promjena koje nažalost u ovoj konstalaciji snaga nisu provedive.
Ukoliko novoizabrani vijećnici nisu u stanju formirati novu većinu, pozivamo ih da svoje mandate vrate građanima i neka građani ponovno odlučuju o budućnosti našega grada, a ne trgovačke koalicije kojima će isključivo prevladati osobni interesi pojedinaca i interesnih skupina - stoji u priopćenju MOST-a koje potpisuje nositelj liste za Gradsko vijeća Grada Požege Antonio Šarić
S vjerom u dobro i bolje.
Most Požeško-slavonske županije