Petak, 14 Svibanj 2021 12:08

Kandidati koalicije MOST, Domovinski pokret i Nezavisni u svom posljednjem obraćanju prije izbora obraćaju se građanima i glasačima

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

SADA JE ODGOVORNOST NA VAMA!

Iako od samih početaka opstruirani i napadani s ciljem da nas se obeshrabri i onemogući u borbi za poštenijim društvom nismo požalili što smo svoja imena i ugled svojih obitelji stavili na pljuvačnicu spavačima onih koji su nas i doveli u situaciju u kojoj smo sada.

Vaše pozitivne reakcije i podrška bile su nam znak da smo na pravom putu, da je vrijedno borbe, truda i žrtve, te da zajedno možemo i moramo nešto promijeniti.

Proteklih dana baklju pozitivnih promjena donijeli smo u više od dvije stotine naselja naše županije. Prelazeći više tisuća kilometara i razgovarajući upravo s vama uvjerili ste nas u ispravnost naše odluke jer smo iz prve ruke vidjeli koliko ste željni promjene na bolje.

U nedjelju odlučujete o svojoj i budućnosti svoje djece. Radi njih vas pozivamo na punu odgovornost izlaska u što većem broju na birališta i najavljujemo političkim suparnicima bitku za svaki glas. Svaki vaš glas biti će naša odgovornost i borba protiv njihovih objeda i laži, kleveta i bezidejnosti njihovih programa.

Najjače demokratsko oružje je u vašim rukama!

Pozivamo sve one koji vole i nose u srcu svoju Požeško-slavonsku županiju da svoj glas na nedjeljnim izborima povjere koaliciji Mosta, Domovinskog pokreta i nezavisnih jer je to garancija bolje budućnosti svih nas, budućnosti bez korupcije, nepotizma i politika osobnog bogaćenja, a povratka vjere svima nama da možemo uspjeti zahvaljujući isključivo svojim sposobnostima.

Na nedjeljnim lokalnim izborima najavljujemo pobjedu koalicije Mosta, Domovinskog pokreta i Nezavisnih i unaprijed zahvaljujemo svima koji širite glas pozitivnih promjena, radite za našu županiju i sve njezine gradove i općine.

Biraj pozitivnu promjenu, biraj Požeško-slavonsku županiju domom svojim i mjestom rođenja svoje djece, biraj ljude koji su sve što oni nisu!

JOSIP REĐO, kandidat za župana Požeško-slavonske županije

VEDRANA VONDRAK, kandidatkinja za zamjenicu župana Požeško-slavonske županije

 

P.S. - Nešto što nije baš uobičajeno u hrvatskoj politici !

Kandidat za župana i kandidatkinja za zamjenicu župana posebno ističu da će se odreći svojih plaća na novim funkcijama u korist potrebitih, socijalnih potreba, za sportaše i sportske djelatnike, razne humanitarne potrebe, kulturne i prosvjetne događaje, ukratko u korist svih građana Požeško-slavonske županije.

Toj odluci se pridružuju Antonio Šarić u gradu Požegi i Hrvoje Galić u gradu Pleternici, kandidati za Gradska vijeća koji se unaprijed odriču svojih vijećničkih naknada za iste svrhe.