Četvrtak, 13 Svibanj 2021 14:36

Hrvatska seljačka stranka sa listom za Skupštinu županije ne obećava kule i gradove nego se bori za seljaka

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Hrvatska seljačka stranka Požeško-slavonske županije na ove Lokalne izbore ne ide na čelne funkcije, nego je sastavila svoju listu i samostalno ide sa listom za Skupštinu županije. Nositelj liste je poljoprivrednik Franjo Odobašić iz Poljanske. O je na kraju predizborne kampanje uputio svojim biračima i simpatizerima HSS-a nekoliko riječi:

Poštovani građani Požeško-slavonske županije, dragi moji seljaci i radnici, Izborna kampanja je pri samom kraju.

„Veliki igrači“ u velikim strankama obećavaju vam „kule i gradove“ ali znajte da kada prođu izbori sve će opet biti po starom. Zauzet će pozicije, sjesti u udobne fotelje, a seljak i radnik te obični patnici s malim mirovinama od toga neće imati nikakve koristi.

Kao što je svojevremeno izrekao njemački kancelar Otto von Bismarck: „Najviše se laže prije izbora, za vrijeme rata i poslije lova“.

Toliko se laži izgovori da u „kola“ ne bi moglo stati.

Zato sam ja „kao običan čovjek“, u kampanji i u svom programu te malim humanitarnim akcijama dokazao da se čovjeka može i sa sitnicama usrećiti.

U mom programu nema pustih obećanja, nema laži i sve je ostvarivo. Ako mi svojim glasovima date povjerenje, sigurno ću se boriti za selo, seljaka i radnika i usmjeravati Županijski i Općinski proračun kako bi pomogao „malom“ čovjeku.

Zato, kada dođete na biračko mjesto ne gledajte titule ispred kandidata nego birajte čovjeka iz naroda i birajte Hrvatsku seljačku stranku, a to sam ja Franjo Odobašić.

DSC 3033

                                     VJERA U BOGA I SELJAČKA SLOGA