Ponedjeljak, 29 Ožujak 2021 08:41

HNS građanima nudi alternativu – kvalitetne ljude i razvojne programe temeljene na modernim politikama

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

„Na lokalnim izborima koji su pred nama, građani će imati za koga glasati. Za stranku s modernim načelima, konkretnim programom i prije svega kvalitetnim ljudima. Upravo smo mi ta alternativa i još osvježeniji i umiveniji s modernim politikama izlazimo na ove izbore“  - poručio je danas predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj iz Marije Bistrice, gdje su u skladu s epidemiološkim mjerama održane pripreme HNS-ovih kandidata za lokalne izbore.

Čuraj je istaknuo kako Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati ima što ponuditi na lokalnim izborima te će HNS-ovi kandidati svoje programe temeljiti na realnim i provedivim projektima koji donose rezultat i život građanima čine boljim.

„Na lokalnim izborima glasamo prije svega za ljude i programe. HNS-ovi kandidati će jasno komunicirati naše politke. Inzistirat ćemo na svim razvojnim projektima bilo na lokalnoj bilo na nacionalnoj razini jer konačni cilj mora biti poboljšanje kvalitete života naših sugrađana. - istaknuo je Čuraj te naglasio kako će među prioritetnim programima koje će HNS narednih dana detaljno predstavljati, biti i HNS-ov projekt besplatnih vrtića koji je ugrađen u program aktualne Vlade.

Predsjednik Županjske oganizacije HNS-a Krapinsko zagorske županije, Robert Šplajt tom prigodom je naglasio kako HNS, s novim i ambicioznim predsjednikom, nudi novu politku kojom se vraća korijenima i narodu i omogućuje izgradnju politika budućnosti usmjerene na potrebe malog čovjeka.