Petak, 20 Prosinac 2019 09:41

Najbolji izbor za nadolazeće predsjedničke izbore je kandidatkinja HDZ-a

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

ŽO HDZ POŽEŠKO-SLAVONSKI ISTAKAO JE SVOJU POTPORU ZA NJIHOVU KANDIDATKINJU ZA PREDSJEDNICU RH   -  

Da je Kolinda Grabar Kitarović najbolji izbor za nadolazeće predsjedničke izbore, smatra članica predsjedništva ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije i gradonačelnica grada Pakraca Ana Marija Blažević.

 - Zato jer je kao predsjednica RH u svom mandatu ispunila zadaće koje su joj Ustavom Republike Hrvatske utvrđene. Svojim radom, pristupom i ponašanjem na međunarodnim političkim, gospodarskim kulturnim i ostalim događanjima, te sportskim natjecanjima uspješno je promovirala Republiku Hrvatsku, time i hrvatske državljane. Zajedno s Vladom RH kreirala je vanjsku politiku prema kojoj je međunarodni položaj Hrvatske na najvišoj je razini od uspostave naše samostalnosti.

IMG 6552Svojim aktivnostima i nastupima ukazuje na važnost obrazovanja djevojčica i žena, a posebno “ohrabrivanje ambicije”. Isto tako, ističe kako središte svih politika mora biti blagostanje obitelji koja treba biti okosnica društva.

Moram se prisjetiti i njenih boravaka u Pakracu, gradu heroju je nepravedno zapostavljen, gradu u kojem je 1991. godine započela obrana Republike Hrvatske, Nikada niti jedan Predsjednik nije došao u Pakrac odati počast braniteljima koji su iz Pakraca branili Republiku Hrvatsku, ali Kolinda Grabar Kitarović je dva puta bila i odala počast svim našim braniteljima, poginulima i nestalima, kao i njihovim obiteljima – kaže Anamarija Blažević.