Petak, 20 Prosinac 2019 08:36

SDP pozvao građane da izađu na izbore i osiguraju normalnu, pristojnu i europsku Hrvatsku

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - SDP Požeško-slavonske županije u pješačkoj zoni organizirao je štand radi informiranja građana o nedjeljnim izborima, dijelio promidžbene materijale svog kandidata Zorana Milanovića i istakao njegove prednosti koje ima pred ostalim kandidatima.  Pozvali su građanke i građane Županije da izađu  na predsjedničke izbore  22. prosinca,  jer samo tako možemo osigurati normalnu, pristojnu i europsku Hrvatsku. Izbor je jasan - normalna Hrvatska koju predstavlja Milanović ili Desno i Desnije. 

Milanović je jedini kandidat centra i lijevog centra koji može zaustaviti desnicu.  Između Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore nema nikakve razlike, pogledajte samo prvi red u Lisinskom na skupu Škore, pa to je prvi red s inauguracije Kolinde Grabar Kitarović od prije 5 godina.  Isti ljudi, ista lica, samo drugi kandidat!

Ne smijemo im dopustiti da sramote Hrvatsku

Ne smijemo dopustiti da Hrvatska ode u mrak ekstremne desnice i populizma.

 Ne smijemo dopustiti da pobijede laži i lopovluk.

Ovo nisu samo izbori između Milanovića, Kolinde i Škore, ovo su izbori između dvije Hrvatske, normalne europske Hrvatske i nazadne populističke Hrvatske.

Milanović nudi Hrvatsku okrenutu budućnosti, a oba kandidata HDZ-a – Kolinda i Škoro – nude prošlost. Ne zaboravite da je glas za Škoru ili Kolindu  glas za Bujanca.IMG 0042