Utorak, 25 Lipanj 2024 10:09

Provedi "Ljeto u knjižnici 2024." - po ljetnom radnom vremenu

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Kao jedan od neprocjenjivih resursa za čitatelje svih uzrasta, Gradska knjižnica Požega nudi brojne aktivnosti ovog ljeta kojima stavljaju naglasak na poticanje kulture čitanja. „Dođi u Knjižnicu, pronađi naslove za sebe, upotpuni svoju privatnu knjižnicu i uživaj u čitanju!“ – javljaju iz Knjižnice i podsjećaju kako su od 1. srpnja sve do 30. kolovoza otvoreni po principu ljetnog radnog vremena, dnosno ponedjeljkom i utorkom od 13:30 do 21:00, a srijedom, četvrtkom i petkom od 7:30 do 15:00.

Dolaskom ljeta Dvorana mudrosti Gradske knjižnice Požega postaje središnje mjesto tradicionalnog Sajma knjiga. Prodaja otpisanih knjiga iz fonda Knjižnice po cijeni od 2 eura po naslovu održava se tijekom cijelog ljeta u trajanju ljetnog radnog vremena. Uz Sajam, za korisnike Knjižnice organiziran je i program „More preporuka“ na Trgu spoznaje gdje posjetitelji svih dobnih skupina mogu uz preporuke noviteta i naslova s različitih odjela Knjižnice opušteno započeti svoj ljetni odmor.

Bilo da želite istraživati ​​nove knjige, sudjelovati u događajima zajednice ili pristupiti digitalnim izvorima, Knjižnica vam stoji na usluzi