Nedjelja, 23 Lipanj 2024 08:49

Novo uređeni Gradski muzej Požega najavljuje za Požežane - Muzejski happy hour!

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Kako bi omogućili svojim sugrađanima da stvore dobru naviku posjećivanja Muzeja te zajednicu koja će i u budućnosti sudjelovati u izgradnji i očuvanju naše kulturne baštine, Gradski muzej Požega osmislilo je način na koji će nastojati privući nove posjetitelje, a to je Muzejski happy hour.

Kao što je navedeno Muzejski happy hour ima za cilj aktivirati sve članove zajednice te omogućiti svim sugrađanima bez obzira na imovinsko stanje dolazak u muzej. Što znači da je svakog prvog četvrtka u mjesecu besplatan ulaz za sve one koji dođu u Muzej od 15 do 16 sati te svake zadnje srijede u mjesecu posjetiteljima će uz prethodnu najavu biti omogućen besplatan ulaz i stručno vodstvo u razdoblju od 17 do 18 sati.

Muzejski happy hourOvom prilikom također pozivamo sve sugrađane da posjete svoj muzej te iskoriste priliku da bolje upoznaju svoju povijest i kulturu.  

Dođite, jer Muzej je dobra navika!

  - Zahvaljujemo se svim medijima koji nas aktivno prate i promoviraju kulturnu baštinu naše zajednice - stoji u priopćenju Gradskog muzeja Požega kojim najavljuju ovu pogodnost za sve sugrađane.