Nedjelja, 11 Veljača 2024 13:09

Novi live album Harija Rončevića "Još ovaj put - 30 godina" za jubilej glazbenog stvaralaštva

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)
Live album iz Lisinskom povodom 30 godina karijere savršen je presjek bogate tridesetogodišnje glazbene karijere ovog jedinstvenog kantautora  -

Hari Rončević se "Getaninom" se ušuljao u srce šire javnosti na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana 1994., a tamo boravi i dalje, nakon 30 godina. Taj višegodišnji glazbeni rad savršeno je sažeo novi live album "Još ovaj put - 30 godina".

"Još ne znam kud s tobom", "Di god da pođen", "Aj ća, volin te", "Ni da mora nestane", "Moj lipi anđele", "Zemlja i stina" i "Kada jednom ovom zafalim se tilu" samo su neke od svima znanih pjesama zbog kojih Harija zovu dalmatinskom ikonom ljubavnih stihova, a na ovom su albumu okupane rock zvukom električnih gitara i sjajnom koncertnom atmosferom.
Uskoro na vinilu
“Još ovaj put – 30 godina” Harija Rončevića uskoro će izaći i u LP izdanju. Bit će ovo prvi vinil ovog jedinstvenog dalmatinskog izvođača i autora.

Album nosi ime po velikom zagrebačkom koncertu, dijeleći ime s pjesmom "Još ovaj put". Hari to pojašnjava: "Ime koncerta nije iz razloga na koji mislite, ne po pjesmi, već zato što sam ja već tri puta održa koncert u Lisinskom, a treći koncert sam nazva 'Treći put'. Ovo mi je 30 godina karijere, a i ja već iman 60… Bojim se da ću još samo ovaj put slaviti tako jubilej." Svi se nadaju da je pred Harijem još mnogo koncerata i novih pjesama, a do neke nove glazbene priče, uživajte u koncertu koji je oduševio zagrebačku publiku.
 
Prednarudžbe vinila "Još ovaj put - 30 godina" Harija Rončevića kreću 1. ožujka.2726af5c ba12 2d1f f044 117f5f5b8b84