Srijeda, 17 Svibanj 2023 17:46

Gradska knjižnica Požega donosi novi program za umirovljenike - Učenjem protiv demencije

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Ako si umirovljenik/umirovljenica i želiš se okušati u učenju engleskog jezika, kvalitetno provesti slobodno vrijeme te upoznati nove ljude, prijavi se i sudjeluj u našem programu Učenjem protiv demencije!

Kako bi odgovorila na potrebe i interese različitih skupina svojih korisnika te im pružila poticajno mjesto za učenje i druženje, tvoja Knjižnica pokreće još jedan novi program za umirovljenike usmjeren na podučavanje engleskom jeziku na osnovnoj razini s ciljem održavanja vitalnosti, na poticanje cjeloživotnog učenja i jačanje svijesti o važnosti učenja u starijoj dobi, razvoj digitalnih kompetencija te poboljšavanje kvalitete života osoba treće životne dobi. Osim savladavanja komunikacije na stranom jeziku primjenom raznih oblika i metoda rada, cilj je i veći društveni angažman starijih osoba te poticanje aktivnog sudjelovanja u zajednici.

Program koji će se održati u Dvorani znanja pod stručnim vodstvom profesorice engleskog jezika Ivane Budić započinje 1. lipnja 2023. godine i traje do sredine kolovoza, a obuhvaća 18 radionica s predavanjem.

Riječ je o besplatnom programu za članove Knjižnice, a prijaviti se možeš osobno na Centralnom posudbenom i Info pultu Gradske knjižnice Požega, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099 482 06 91! Broj mjesta ograničen je!

Prijavi se i okušaj u učenju engleskog jezika s ciljem održavanja vitalnosti, upoznaj nove ljude te kvalitetno provedi slobodno vrijeme u svojoj Knjižnici!

Program se održava uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.