Srijeda, 27 Siječanj 2016 11:07

Tvrtke s Jadrana u potrazi za radnicima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HZZ POZIVA ZAINTERESIRANI ZA SEZONSKI POSAO U TURIZMU -

POŽEGA – Približava se turistička sezona na Jadranu, a sve poznatije hotelske kuće i tvrtke koje se bave turizmom na obali krenule su u potragu za radnicima već sada. Preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Požega, najavili su razgovore s kandidatima u ponudi za radna mjesta, prvenstveno konobarskih, kuharskih i slastičarskih zanimanja, te rada kao čistačica, sobara i servirki, ali i ostalih zanimanja. Zainteersirani mogu na razgovor doći po slijedećem rasporedu koji je objavio HZZ.

VALAMAR RIVIERA d.d., Poreč, traži: konobare/konobarice, kuhare/kuharice, sobare/sobarice, kuhinjske radnike/radnice, servire/servirke. Poslodavac će dana 27. siječnja u 10 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Požega, Alojzija Stepinca 5, obavljati razgovore s nezaposlenim osobama zbog potrebe sezonskog zapošljavanja na moru u sezoni 2016. godine.

JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI d.d., Dubrovnik, traži: konobare/konobarice, barmene/barmenice, sobare/sobarice, čistače/čistačice, kuhare/kuharice, slastičare/slastičarke, kuhinjske radnike/radnice. Poslodavac će dana 08. veljače u 11 sati obavljati razgovore s nezaposlenim osobama zbog potrebe sezonskog zapošljavanja na moru u sezoni 2016. godine.

RIJEČKI USLUŽNI SERVIS d.o.o., Rijeka, traži: čistače/čistačice, sobare/sobarice. Poslodavac će dana 09. veljače u 10 sati obavljati razgovore s nezaposlenim osobama zbog potrebe sezonskog zapošljavanja na moru u sezoni 2016. godine.

Iz HZZ mole sve zainteresirane nezaposlene osobe da se za detaljnije informacije jave svom savjetniku za zapošljavanje u vremenu od 12-15 sati.