Utorak, 19 Siječanj 2016 10:40

Dvije hotelske kuće pozivaju radnike na prijavu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KREĆE POTRAŽNJA ZA SEZONSKIM RADNICIMA U TURIZMU -

POŽEGA – Nešto ranije nego prijašnjih godina ozbiljne hotelske kuće s Jadrana kreću na obavljanje razgovora s potencijalnim radnicima hotelsko-ugostiteljskih zanimanja. Traže se radnici za sezonu 2016. godine, a prvenstveno zanimanja konobara, kuhara, sobarica, kuhinjskih radnika i dr. Razgovore organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega, za slijedeće poslodavce.

HOTELI DUBROVAČA RIVIJERA d.d., Dubrovnik, traži: konobare/konobarice, kuhare/kuharice, sobare/sobarice, kuhinjske radnike/radnice. Poslodavac će dana 21. siječnja u 10 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Požega, Alojzija Stepinca 5, obavljati razgovore s nezaposlenim osobama zbog potrebe sezonskog zapošljavanja na moru u sezoni 2016. godine.

VALAMAR RIVIERA d.d., Poreč, će dana 27. siječnja u 10 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Požega, Alojzija Stepinca 5, obavljati razgovore s nezaposlenim osobama zbog potrebe sezonskog zapošljavanja na moru u sezoni 2016. godine.

Iz Zavoda za zapošljavanje zamoljavaju sve zainteresirane nezaposlene osobe da se za detaljnije informacije jave svom savjetniku za zapošljavanje u vremenu od 12-15 sati.

Tekst: Vladimir Protić Foto: ilustrativna fotografija