Srijeda, 16 Travanj 2014 12:23

Nova vulkanizerska radnja počela sa radom u Dervišagi

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Uz vulkanizerske usluge i hotel za gume

 POŽEGA – Mladi bračni par Kvesić iz Dervišage proteklih su dana otvorili novu vulkanizersku radnju u kojoj uz vulkanizerske usluge, prodaju guma, nude i uslugu hotela za gume, i to za svoje kupce potpuno besplatno.
IMG 3886- Vulkanizersku radnju otvorili smo u sklopu tvrtke Autopromet, naših roditelja koja posluje već dvadesetak godina i bavi se prijevozom. Mi smo napravili vulkanizerski pogon, u kojemu ćemo za sada pružati usluge za program osobnih automobila, a planiramo to proširiti i na teretni program, te otvoriti autopraonicu i brzi servis. Uz vulkanizerske usluge nudimo i prodaju tri branda autoguma, Pireli, Continetal, Toyo, a možemo isporučiti i sve ostale naručene gume po željama u roku 24 sata. Za kupljene gume kod nas dajemo besplatnu uslugu montiranja, balansiranja i ventila besplatno. Organizirali smo i hotel za gume, čuvanje vaših guma, zimskih ili ljetnih, ovisno o sezoni s kojima ne vozite. Ukoliko gume kupite kod nas ovo čuvanje je besplatno, a vaše gume vas čekaju kod nas, oprane, premazane s emulzijom za čuvanje, numerirane i spremljene u adekvatno skladište – ističe Ana Kvesić, voditeljica vulkanizerskog pogona u kojemu je zaposlen i jedan stručni djelatnik.
- Ja sam inače po struci medicinska sestra, ali ovo je za mene izazov i zanima me, pa ću se naučiti i promijeniti i montirati gume, nadam se postati doktor za gume uz ove administrativne poslove koje vodim – dodaje Ana koja je radila u struci uvijek na određeno vrijeme, a zbog radnog vremena s dežurstvima i noćnim smjenama rijetko je bila i sa svoje dvoje male djece. Zbog toga su se ona i suprug odlučili pokrenuti novi posao koji je neće toliko odvajati od obitelji. Vulkanizerska radnja nalazi se u Dervišagi, ulica S. Radića 122, a za nabavku i promjenu guma možete se naručiti na mob: 098/529-283.