Utorak, 03 Listopad 2023 12:01

Restoran Schon Blick iz Vetova ponovno ušao među 100 vodećih hrvatski restorana

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

RIJEKA / VETOVO - Projekt izbora 100 vodećih hrvatskih restorana traje već 28 godina, postao je jedan od najdugovječnijih brandova kvalitete u hrvatskom ugostiteljstvu. Već nekoliko godina unazad na toj listi 100 najboljih hrvatskih restorana nalazi se Restoran i prenoćište Schon Blick iz Vetova, koji se i ove godine našao na toj prestižnoj listi. O tom izboru izdaje se i knjiga - katalog na hrvatskom i engleskom jeziku dostupna i na on-line izdanju. U katalogu su se do sada našli 522 restorana, a za ulazak na listu najboljih 100 potrebno je dobiti glasove stručnog odbora za ocjenjivanje ali i gostiju koji su glasovali za pojedini restoran.

20230928 164655Na svečanosti dodjele priznanja pojavila se jedna od sestara Josipa Miličević, koja se uz Anitu Miličević brine o restoranu i radu cijelog turističkog kompleksa i primila Priznanje. Restoran su još u prošloj državi osnovali Ljilja i Joza Miličević, a unazad nekoliko godina su glavninu posla i vođenje prepustili kćerkama. Nove snage su odmah malo proširile djelatnost pa su uz nekadašnje bungalove za smještaj oko ribnjaka upotpunile sa mobilnim kućicama i bazenom.

Svi vi koji želite uživati u dobrim ribljim, ali i ostalim mesnim jelima, te odličnim desertima posluženim u prirodnom ambijentu dođite u nedjelju 22. 10. u Schon blick i sudjelujte u Etno susretima Požeštine i velikoj Čvarkijadi koje već 11 godina organiziraju naš tjednik Kronika požeško-slavonska i Udruga Požeških čuvara baštine. Besplatna degustacija prvih, friških slavonskih čvaraka i mladog vina, obilazak Slavonskog sokaka, Olimpijade starih sportova i uživanje u ugostiteljskoj ponudi restorana koji je ponovno među 100 najboljih hrvatskih restorana.