Ponedjeljak, 26 Studeni 2012 12:59

Pravi tim očekuje vas u salonu za uljepšavanje Estetic

Ocijeni sadržaj
(29 glasova)

RELAKSACIJA, TAMNI TEN, NOVA FRIZURA, GELIRANI NOKTI, DUGE TREPAVICE, ŠMINKANJE  -

POŽEGA – Pred vama je veliki i važan događaj, posla puno, a pored svega upravo na tom događaju morate zablistati. Kako to sve stići. Sada ne trebate trčati na nekoliko mjesta, sve možete obaviti u salonu za uljepšavanje Estetic u Orljavskoj na broju 32. Samo se najavite i predbilježite za termin.

PB186366Tamo vas očekuje cijeli team koji će vas u potpunosti uljepšati, baš onako kako ste si vi to zamišljali. U salonu možete u turbo stojećem solariju dobiti zavodljivi ljetni ten, a na relaks masaži potpuno se opustiti. Ako imate problema sa celulitom tu su anticelulitne masaže sa posebnim kremama koje smanjuju posljedice celulita, ali i masaže za trudnice. Masaže mogu koristiti i muškarci, posebno za opuštanje.

PB186364- Počeli smo kao frizerski salon, ali onda smo vidjeli da naše klijentice trebaju i ostale usluge uljepšavanja, jer najlakše im je kad to u sveopćoj strci, najviše pred svatove ili neke proslave, nemaju vremena, mogu obaviti sve na jednom mjestu. Stoga smo proširili naše usluge, te uvele geliranje noktiju, nail art, produženje noktiju, ukrašavanje noktiju, ugradnju trepavica i kompletno šminkanje – kaže vlasnica Ivana Horvatović.

Želite li ugraditi ekstenzije u svoju kosu ili napraviti potpuno novu frizuri, posjetite Estetic u Orljavskoj ulici, ili se jednostavno naručite na broj 099/723-4002 i priuštite si cijeli tretman, od masaže, solarija, nove frizure, geliranih noktiju, dugih trepavica i lude šminke, jer vi to zaslužujete. Koristit će vam, jer ćete osobno biti zadovoljni svojim novim izgledom, ali i reakcijom okoline.