Petak, 15 Rujan 2017 09:21

Prvašiće u Čaglinu posjetili djelatnici PP Pleternica

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ČAGLIN - Učenike prvih razreda Oš Stjepana Radića u Čaglinu te PŠ Ljeskovica i PŠ Ruševo posjetili su načelnik PP Pleternica Miro Miličević i policijski službenik za preventivu i sigurnost cestovnog prometa Blažan Lipovac.

Kako bi djeci pobliže objasnili važnost sigurnosti u prometu porazgovarali su s njima o najvažnijim stvarima na koje trebaju obratiti pozornost te o ulozi policije u lokalnoj zajednici.

Uz to su im donijeli edukativne slikovnice, bojanke i ostale prigodne poklone.

Učenici su zajedno sa svojim učiteljicama Željkom Peić, Marinom Filipović i Blankom Hribar Čmelar pažljivo poslušali kraće predavanje, ali i spremno odgovarali na postavljena pitanja.

- Zaključili smo kako su naši učenici doista educirani o pravilnom ponašanju u prometu. Za kraj ovog susreta dogovoreno je kako ćemo i ubuduće surađivati na projektima sigurnosti naše djece. Načelnik je obećao kako ovo sigurno neće biti posljednji posjet našoj školi. Jer, suradnja svih institucija koje djeluju u lokalnoj zajednici je jedna od obveza svake škole – istaknula je Ljiljana Đurđević, prof., pedagoginja škole.