Nedjelja, 07 Kolovoz 2016 11:40

Četiri udruge igrale za pomoć obitelji Hlebec

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

5. HUMANITARNI NOGOMETNI TURNIR UDRUGE KOMUŠANA -

BRESTOVAC - Sada već tradicionalni, po 5. puta odigran je Humanitarni nogometni turnir udruge Komušana na stadionu NK Mladost Pavlovci. Od prve godine ovaj turnir koji okuplja četiri udruge ima izraženu humanitarnu notu i svake godine skuplja sredstva za nekoga od potrebitih, a tako će biti i ubuduće, najavili su na proglašenju pobjednika.

Nogometne utakmice odigrali su do večernjih sati, a konačni pobjednici bili su ovog puta domaćini Udruga Komušana iz Brestovca, drugi su bili Patriote Posavina, treće mjesto zauzeli su Ramska zajednica Požega, a četvrto Veterani Vallis Aurea Požega.

Najbolji igrač je Ivica Stojčević iz Komušana, najbolji strijelac Dane Rašić Patriote, a najbolji golman Marko Ferić Patriote. Svima su uručeni pehari i priznanja u dvorani DVD Brestovac, a organizator je za sve organizirao svečanu večeru uz živu glazbu i druženje.

Ove godine sredstva koja su prikupili, a radi se o 5 tisuća kuna uručit će se za pomoć obitelji Hlebec iz Skenderovaca, koja je stradala u prošloj oluji i njihova kuća je ostala bez krova.