Petak, 03 Lipanj 2016 09:33

Za izvrsnost slatka čokolada i ulaznica za cirkus dobila pljesak učenika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

UČENICI POŽEŠKIH OSNOVNIH ŠKOLA SA DRŽAVNIH NATJECANJA NA PRIJEMU KOD POŽEŠKOG GRADONAČELNIKA -

POŽEGA – Učenici tri gradske škole kojima je grad Požega osnivač ove godine su imali dobar uspjeh na državnim natjecanjima, smotrama i susretima, a povodom toga primio ih je u gradsku vijećnicu požeški IMG 0100gradonačelnik Vedran Neferović. Njih 53-je su se plasirali na županijskim ili regionalnim natjecanjima na državni nivo, što je već bio veliki uspjeh, jer dosadašnjih godina nije bilo toliko uspjeha. Osim dobrog znanja iz predmeta koje učenici uče, bilo je tu i uspjeha u natjecanjima iz dopunskih predmeta, natjecanja u sportskim disciplinama, odgojima i raznim drugim uspjesima učenika od likovnih do dramskih. Uspjeh je svakako dobar trud kako učenika, tako i mentora koji su sa učenicima radili u dodatnim satima i danima te ih vodili do natjecanja.

- Kada netko iz grada kao što je naš ode na državno natjecanje u bilo čemu, to je već prekrasan uspjeh. Od srca vam svima čestitam i nadam se da ćete i dalje u svojim predmetima ili sportovima biti uporni te se nastaviti dalje usavršavati, učiti i vježbati. Samo trebate biti uporni. Svima vama iskazujem zahvalnost za sve što ste napravili za grad Požegu, za prezentaciju. Do godine moramo napraviti bar majice, pa kada dođete negdje na natjecanje da se odmah vidi kako dolazite iz Požege – rekao je i najavio majice gradonačelnik Neferović.

IMG 0109Za dobre postignute rezultate sve učenike je gradonačelnik Neferović nagradio slatkom čokoladom Mikado požeške slatke tvornice Zvečevo i ulaznicom za predstavu Curkusa „Safari“ koji tri dana gostuje u Požegi, što je dobilo posebno veliki pljesak i glasno odobravanje svih učenika.

Tekst/foto: Vladimir Protić