Srijeda, 06 Travanj 2016 11:07

Hana Ledić na prijemu kod gradonačelnika Neferovića

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Požežanku Hanu Ledić, trenutno drugu najbolju twirlingašicu u Europi, primio je gradonačelnik Vedran Neferović, kako bi joj čestitao na postignutom uspjehu. Naime, 11-godišnja Hana ovu je titulu osvojila prije nekoliko dana na Europskom prvenstvu održanom u DSC 0755talijanskom Lignanu kao dio Hrvatske reprezentacije.

- Čestitam ti na ovom izvrsnom rezultatu. Biti na bilo kojem natjecanju, makar i izvan naše županije, a pogotovo kada je u pitanju europsko prvenstvo, je veliki uspjeh. Drago mi je da si uspjeli ostvariti takav rezultat i nadam se da će ih biti još puno - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

Gradonačelnik se zahvalio Požeškim mažoretkinjama i twirlingašicama što su još jednom pokazale veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad, a gošće su uzvratile zahvalnošću za potporu koju im pruža Grad Požega.

- Ponosni smo što su naše plesačice po višim bodovanjima i plasmanima dio Hrvatskog olimpijskog odbora te im to daje mogućnost korištenja njihovih sredstva za odlazak na natjecanja što im puno znači. Hvala na pomoći i Gradu Požegi te Požeškom sportskom savezu jer ni bez toga ne bismo mogli – rekla je Marina Mihelčić, voditeljica i trenerica Twirling kluba Požega.

DSC 0764Podsjetimo, Hana Ledić ovogodišnja je dobitnica i titule „perspektivne sportašice“ Grada Požege za 2015. godine, titule koju je samo mjesec dana kasnije potvrdila ovim zavidnim sportskim uspjehom. Uz Hanu i Marinu, današnjem su prijemu prisustvovale i Antonela Grgić, Adrijana Jurić i Lorena Jakobović te trenerica Nataša Ledić.

Sljedeće natjecanje požeških mažoretkinja i twirlingašica održava se u Požegi i to već ove nedjelje, 10. travnja kada će se u SD „Tomislav Pirc“ održati Otvoreni kup u twirling i mažoret plesu nakon kojega slijedi natjecanje u Cavtatu 20.-og ovog mjeseca, a potom naše djevojke odlaze na Europsko prvenstvo u Francusku te na Svjetsko u Švedsku.

Tekst: Vladimir Protić Foto: pozega.hr