Četvrtak, 24 Prosinac 2015 12:06

Tisuću radosti za građane Požege – 1.000 porcija pečenih ribica

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRAD POŽEGA U SURADNJI S OBRTNIČKOM KOMOROM I UDRUŽENJE OBRTNIKA POŽEGA -

POŽEGA – Zanimljivu akciju pokrenuli su zajedno Grad Požega, Obrtnička komora Požeško-slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega povodom predstojećih božićnih i novogodišnji blagdana na Badnjak u požeškoj pješačkoj zoni.

1.000 radosti za građane Požege - 1.000 porcija pečenih ribica priredili su organizatori u ozračju Božića i potakli jednakost među ljudima, te uljepšali prelijepi i sunčani Badnjak.

Girice su pekli i dijelili građanima županijski čelnici na čelu s županom Alojzom Tomaševićem, gradski čelnici na čelu s požeškim gradonačelnikom Vedranom Neferovićem, predsjednik Obrtničke komore Anto Bilobrk i predsjednik požeškog Udruženja obrtnika Mile Golić.

- Požeški obrtnici su pokrenuli ovu prekrasnu inicijativu da se na Badnjak građanima pripreme i podjele girice, koja se nadam da će postati tradicija u našem gradu. Odlična je suradnja s našim obrtnicima, osim manifestacije Zeleno-plavo koje su oni nositelji uključuju se u niz manifestacija grada koje oni pomažu. Ipak je grad Požega grad obrtnika, trgovaca što se pokazuje i ovom akcijom. Ljudi su s velikom simpatijom ovo primili i u redu strpljivo čekaju da mi sve ovo pripremimo – rekao je gradonačelnik Neferović.

Tekst/foto: Vladimir Protić