Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 10:50

Natjecali se djeca i mladi vatrogasci

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

11. ŽUPANIJSKO VATROGASNO NATJECANJE -

KUTJEVO - Proteklog vikenda u Kutjevu se održalo 11. Županijsko Vatrogasno natjecanje za djecu i mladež. Ove godine nastupilo je 16 DVD-a sa svojim ekipama. Zbog lošeg vremena poligon je bio bez nekih prepreka i nije se radila štafeta. Natjecanje se radilo u četiri kategorije, djeca od 6 do 12 godina, muška i ženska te mladež od 12 do 16 godina, muška i ženska. Natjecanje je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

U kategoriji muške mladeži prvo mjesto osvojila je ekipa iz DVD-a Gaj, drugi su bili DVD Veliki Banovac, a treći su bili DVD Požega. Od mladeži ženske ekipe prvo mjesto je osvojila ekipa DVD-a Požega, drugo DVD Bektež, i treće mjesto DVD Ruševo. U kategoriji muške djece prvi su bili ekipa iz DVD Veliki Banovac, drugi su bili domaćini iz DVD Kutjevo, a treći iz DVD-a Ivandol. Kod ženske ekipe najbolji rezultat ostvarila je ekipa DVD-a Jakšić dok su drugi bili DVD Grabarje, a treći DVD Biškupci.

Pehare, diplome i medalje pobjednicima i ostalim sudionicima je podijelio Kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, te svima čestitao na uspjehu.

Tekst/foto: Vanja Protić