Subota, 12 Rujan 2015 15:23

Požeški ogranak UDVDR ukupni pobjednik sportskih natjecanja

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U BRESTOVCU SE ODRŽALE 10. ŽUPANIJSKE SPORTSKE IGRE OPĆINSKIH I GRADSKIH OGRANAKA UDVDR -

 BRESTOVAC - Održane su 10. Županijske sportske igre Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, Podružnice Požeško-slavonske županije. Zamjenik župana Ferdinand Troha svečano je otvorio natjecanje i svim sudionicima zaželio što bolje uspjehe i fer igru. Na ovogodišnjem natjecanju bilo je oko 300 branitelja iz svih općinskih i gradskih ogranaka Požeško slavonske županije.

Nakon otvorenja igara položili su vijence i zapalili svijeće na Spomenik poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima u središtu Brestovca, u ime općine Brestovac, načelnik općine Zdravko Mandić, u ime grada Požega, dogradonačelnik Darko Puljašić, u ime županije zamjenik župana Ferdinand Troha.

Ekipe hrvatskih branitelja natjecale su se u disciplinama mali nogomet, šah, potezanje konopa, streljaštvo, kuglanje i stolni tenis. Najbolja ekipa je bila Požega sa 28 bodova, drugi su bili domaćini natjecanja Brestovac 20 bodova, a treće mjesto su zauzeli Kaptolčani  sa 15 bodova, 4. mjesto  osvojio je Čaglin sa 10 bodova, 5. Pakrac – Lipik sa 9 bodova, 6. Pleternica sa 7 bodova i 7. mjesto Kutjevo sa 3 boda. Ekipa UDVDR Požega predstavljat će našu županiju na Državnim igrama UDVDR

 Tekst/Foto: Vanja Protić