Srijeda, 29 Travanj 2015 14:10

Novi ravnatelj Hrvoje Galić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PROMJENA NA ČELU PLETERNIČKE OSNOVNE ŠKOLE -

 PLETERNICA - Hrvoje Galić bit će novi ravnatelj pleterničke OŠ fra Kaje Adžića – odlučio je to jednoglasno Školski odbor na ovotjednoj sjednici. On će na toj dužnosti zamijeniti Anku Dorbić kojoj 1. lipnja istječe mandat a nakon čega anka7mona odlazi u punu starosnu mirovinu. Hrvoje Galić u pleterničkoj školi od 2001. godine predaje tjelesni odgoj. - Funkciju ravnatelja shvaćam kao novi izazov u radu. Javio sam se na natječaj jer mislim da sam u najboljoj dobi za krenuti dalje i preuzeti takav izazov – kazao je Galić.

Anka Dorbić u pleterničkoj školi radi od 1976. godine uz pauzu od deset godina kada je s obitelji živjela u Njemačkoj. Dužnost ravnateljice preuzela je 2009. godine. - Bilo mi je lijepo raditi u ovoj školi. To su čista i neiskvarena djeca, zdrava sredina u kojoj se tu i tamo znao pojaviti poneki 'fakin' koji je sve to malo uzburkao... ali, ja sam se znala nositi s tim – rekla je Anka Dorbić.

Inače, na natječaj za novog ravnatelja OŠ fra Kajo Adžić pristigle su dvije molbe. Odluku Školskog odbora još treba potvrditi nadležno ministarstvo.

Tekst/Foto: V.M.