Petak, 20 Veljača 2015 09:33

Kad zaplešu veseli umirovljenici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

VALENTINOVSKA ZABAVA MATICA UMIROVLJENIKA ŽUPANIJE -

 POŽEGA – Da se i umirovljenici vole veseli, zaplesati i zapjevati vidjeli smo to na njihovoj Valentinovskoj zabavi u punoj dvora Restorana Sara Babin Vir. – Ovo je naša tradicionalna zabava na kojoj se večeras okupilo 360 umirovljenika iz svih Matica umirovljenika općina i gradova. U goste su nam došli i umirovljenici MU Oriovac i Nova Kapela. Evo vidite da se umirovljenici vole zabaviti po ovom velikom odazivu, a sve ovo smo organizirali po prihvatljivim cijenama za umirovljenike, svečana večera i živa glazba za 50 kuna, te vrlo povoljne cijene pića. Nastavit ćemo organizirati ove zabave i uz druge prilike jer interesa za druženjem među umirovljeničkom populacijom ima. Svaki puta ima nas sve više i to mi je drago – kaže Zvonko Čorak, predsjednik MU Požeško-slavonske županije, koji je sa svojim rukovodstvom pokrenuo rad i brojne aktivnosti.

Nakon valcera, polke uvijek je nezaobilazni taraban, bećarci i napjevavanja te kukunješće. Organiziran je i ples srca sa slatkim nagradama, a uspješni glazbenici grupe Bankrot uspjeli su ih „zadržati“ do kasnih noćnih sati.

Matica umirovljenika županije redovno organizira i obilaske domova u Ljeskovici, Velikoj i Požegi, gdje se druže a redovno i darivaju stanovnike domova potrepštinama, odjećom i dr. Uskoro će ponovno obići Dom u Ljeskovici i donijeti nove donacije.