Petak, 14 Lipanj 2024 08:54

Svečanom priredbom obilježen Dan škole OŠ Antuna Kanižlića Požega

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA -  Svoj Dan škole obilježila je i proslavila požeška OŠ Antuna Kanižlića u dvorani Gradskog kazališta Požega. Svečanu priredbu pod nazivom "Moja škola" priredili su učenici, najvećim dijelom nižih razreda, učitelji i mentori, koja je sadržavala 18 točaka a umjetnička voditeljica cijele priredbe bila je učiteljica Irena Topalušić. Tehničku podršku su joj pružile učiteljice Ksenija Teskač i Joana Marić.

Sve je na početku pozdravila ravnateljica škole Renata Marinić, koja je istakla i brojne uspjehe učenika i cijele škole, te napomenula da su svi učenički i mentorski uspjesi nagrađeni. Podršku Danu škole OŠ Antuna Kanižlića dala je svojim dolaskom pročelnica Odjela za društvene djelatnosti grada Požege Maja Petrović, te sve ravnateljice i ravnatelj gradskih osnovnih škola.

Kako se obilježavao i blagdan sv. Antuna a i škola nosi ime Antuna učenici su izveli pjesmu o školi, ali i bećarac o sv. Antunu i školi koji su pratili tamburaši. U nastavku je bilo recitacija, ali najviše vesele pjesme i plesa.