Četvrtak, 09 Svibanj 2024 08:45

Aktivna Hrvatska i Grad Požega u borbi protiv pretilosti svih generacija pozivaju na zajednički trening u subotu 11.05. na Trg sv. Trojstva

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Hrvatska nacija je sve deblja i sve su gore statistike koje pokazuju alarmantno stanje. Sve veći broj djece i mladih živi s prekomjernom tjelesnom težinom. Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska i Grad Požega najavljuju zajednički trening na otvorenom u subotu, 11. svibnja u 11 sati.

„Pozivamo sve da nam se pridruže na velikom treningu na otvorenom. S velikim se veseljem vraćamo u Požegu u kojoj smo prije par godina vježbali s našim trenerom Ivanom Antunovićem. Vjerujem da ćemo odraditi dobar trening i dobro se zabaviti!“ – izjavio je trener Patrik Kramarić uz kojeg će u Požegi građane educirati i treneri Antonio Korajac, Filip Beljan i Ivan Fundir.

Za trening u Požegi potrebno se prijaviti na; www.aktivnahrvatska.hr 

Aktivna Hrvatska se u 12. sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora.  Partner projekta je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.