Utorak, 26 Ožujak 2024 09:33

2. Obiteljski uskrsni piknik u Velikoj u organizaciji Udruge La Bella Vita

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

VELIKA - Ususret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, Udruga La Bella Vita organizirala je 2. Obiteljski uskrsni piknik u Velikoj zajedno s partnerima Dječji vrtić Velika, TZ Zlatni Papuk i OŠ Ivan Goran Kovačić, a sam događaj sufinancirala je Općina Velika. Divan sunčan dan izmamio je mnoge Veličanke i Veličane na druženje, ali i sportska natjecanja, a pregršt smijeha odjekivao je travnjacima. Događaj je započeo uvodnim govorom te nastupom Veličkih mažoretkinja, a druženje roditelja, djece, baki i rodbine nastavilo se uz zabavne aktivnosti – od tradicionalne potrage za uskrsnim pisanicama, povlačenja užeta, skakanja u vrećama pa sve do modernijih igara: zec bez repa, odbojke s dekama te tematskih sportskih poligona.

U natjecanju je sudjelovalo 15 obitelji koji su timskim duhom i suradnjom svladavali različite zadatke, a oni najbolji na kraju su bili nagrađeni i peharima. Za svu dječicu bili su priređeni uskrsni slatki paketići, dok su sve obitelji dobile i zahvalnice za svoje sudjelovanje. Uz to, najmlađi i najstariji član natjecanja dobio je prigodnu medalju za sudjelovanje. Također, za male umjetnike članice Udruge La Bella Vita pripremile su kreativne radionica bojanja pisanica i raznih uskrsnih motiva te našim najmlađim sudionicima zanimljivo ocrtavanje lica. Posebna atrakcija bio je zeko koji je došao pozdraviti sve sudionike i koji je dijelio slatkiše onim najmlađima koji su se rado slikali, ali na samom kraju i zaplesali sa zekom.

Ovim putem još jednom želimo iskoristiti priliku da se zahvalimo svim obiteljima na sudjelovanju, partnerima na podršci i tome što su prepoznali ovaj naš događaj, Veličko d.o.o. na donaciji okrijepe za sve sudionike i ŠtiglićPhoto na tome što je i drugu godinu za redom ovjekovječio naše trenutke.