Subota, 09 Prosinac 2023 09:29

Udruga La Bella Vita dobitnik #BeCroative nagrade u kategoriji međugeneracijske uključenosti

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

OSIJEK - Ministarstvo turizma i sporta već nekoliko godina u sklopu Europskog tjedna sporta dodjeljuje #BeCroactive nagrade po uzoru na #BeActive Awards koje Europska komisija dodjeljuje najistaknutijim projektima i pojedincima koji su posvećeni promociji sporta. 

OS301123 33
 
Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto te od ove godine po prvi puta u kategoriji Međugeneracijska uključenost, a za cilj imaju prikazati uspješne i inspirativne projekte i pojedince koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti te sve dobrobiti istih.
Udruga La Bella Vita našla se među finalistima u kategoriji Međugeneracijske uključenosti sa 8 događaja organiziranih u sklopu Europskog tjedna sporta te više od 50 sportskih aktivnosti provedenih od početka 2023. godine te je na svečanoj ceremoniji u Osijeku proglašena pobjednikom u svojoj kategoriji, ostavivši tako iza sebe SK Sljeme Zagreb i TK Marathon 95. 
OS301123 49
Osim što su dobitnici nagrade, Ministarstvo turizma i sporta prepoznalo je Udrugu La Bella Vita kao primjer dobre prakse pa su tako voditeljice Udruge Emi Majin i Ana Grgić imale čast i privilegiju izložiti rad svoje udruge svima prisutnima gdje su pobrale brojne simpatije kvalitetom svojih sadržaja, ali i činjenicom kako su sve aktivnosti osmislile, organizirale i provele u potpunosti volonterski te su zasigurno proširile svoju suradničku mrežu i izvan granica Požeško-slavonske županije. 
Udruga La Bella Vita još jednom se ovom prilikom zahvaljuje, kako Ministarstvu turizma i sporta RH koje je prepoznalo rad i trud jedne "malene" udruge, tako i svima onima koji su bili sudionici, partneri ili na bilo koji drugi način sudjelovali u njihovim aktivnostima jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće. OS301123 51