Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 13:32

Izniman uspjeh mladih ARTina na plesnom natjecanju Zagreb Christmas Ball

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)
ZAGREB, 2. prosinca 2023. – Scenski Studio ARTina ponosno slavi izniman uspjeh svojih mladih plesačica koje su nastupile s 10 koreografija, a osvojile čak 6 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje na natjecanju Zagreb Christmas Ball by Marko Ciboci. 
S ponosom možemo istaknuti da su plesačice ovog malog, ali iznimno talentiranog studija, ostvarile nevjerojatan uspjeh na natjecanju koje je okupilo vrhunske plesače iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Njihov predan rad, posvećenost umjetnosti plesa i nevjerojatna energija na pozornici privukli su pažnju žirija i publike.
1. Mjesto modern solo junior – Tena Akalović
1. Mjesto lyrical solo junior – Mani Jerkić
1. Mjesto open duo junior – Ena Banaj i Laura Brozović
1. Mjesto lyrical solo mini – Mia Kraljak
1. Mjesto show solo mini – Lisa Šimić
1. Mjesto open grupa mini – Leona Pleša, Michelle Malbašić, Mia Dumančić, Iva Šutalo, Lisa Šimić i Mia Kraljak
2. Mjesto open solo mini – Mia Dumančić
2. Mjesto open duo children – Antea Akalović i Inga Pirović
3. Mjesto open solo mini – Michelle Malbašić
3. Mjesto show duo junior – Lana Margeta i Marta Pejić
Ove mlade umjetnice demonstrirale su izvanrednu tehniku, gracioznost i interpretaciju plesnih kompozicija, osvajajući srca publike i zasluženo osvajajući zlatne, srebrne i brončane medalje u različitim kategorijama, te su dodatno potvrdile raznolikost njihovih talenata i sposobnosti.
"Ovo je nevjerojatan trenutak za naš studio i naše plesačice. Ponosni smo na njihov trud, strast i predanost umjetnosti plesa. Ovaj uspjeh potvrđuje da veličina ne dolazi uvijek s veličinom studija, već s veličinom srca i predanosti", izjavila je Kristina Novak, osnivačica Scenskog Studija ARTina.
Ovaj triumf ne samo da slavi plesnu izvrsnost, već i potiče sve mlade umjetnike da slijede svoje strasti i sanjaju veliko. Scenski Studio ARTina ostavlja neizbrisiv trag u plesnom svijetu Požeštine, donoseći radost i inspiraciju svojim izvedbama, te kolektivni doprinos plesnoj sceni, potvrđujući svoj status kao rasadnik talentiranih plesača i mjesto gdje se njeguje ljubav prema plesnoj umjetnosti i međusobnom prijateljstvu.