Nedjelja, 28 Svibanj 2023 09:34

Na humanitarnom sajmu Marijinih obroka Kanižlićevci prikupili sredstva za školski obrok za 320 afričkih učenika

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - OŠ Antuna Kanižlića već 11. godinu, uz podršku učenika i roditelja, učitelja i mentora, drugih škola, dječjih vrtića, donatora, prijatelja i brojnih Požežana, ali i medija koji ovu akciju populariziraju, vrlo je uspješno provela Humanitarni sajam za djecu Marijinih obroka. Na sajmu su prikupljene donacije za Marijin obrok u afričkim školama za čak 320 djece.

Bio je to posebno radostan dan i zato jer je Sajmu prisustvovala i s. Ivančica Fulir, redovnica Marijinih sestara čudotvorne medaljice, misionarka u Africi, suradnica Mary`s meals International u Beninu koja je istakla: - S radošću prisustvujem ovom danu Marijinih obroka u Požegi. Veliko hvala svima koji su ugradili dio sebe u organizaciju i time omogućuju drugima da otvore svoja srca prema potrebitoj djeci koja su daleko. To je iskaz jedne velike Ljubavi. U današnjem svijetu imamo puno prepreka kada činimo dobro. No uvijek treba ustrajati i nastavljati započetim putem na korist onih najugroženijih. Hvala vam što već godinama ustrajete i time olakšavate teške životne situacije Afričke djece. Bog je nenadmašiv u svojoj ljubavi i sasvim sigurno će nagraditi svaku vašu žrtvu na ovom svijetu ali i u Vječnosti."

Organizatori Humanitarnog sajma Marijini obroci upućuju zahvalu svima koji su pomogli "Hvala vam od srca u ime djece koja čekaju Marijin obrok".