Ponedjeljak, 12 Prosinac 2022 09:48

Pregršt medalja i odličnih rezultata te dobre zabave za Plesni studio Marine Mihelčić s Christmas Balla i Zagreba

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

ZAGREB - Plesni studio Marine Mihelčić iz Požege, Nove Gradiške, Jakšića i Kapele tradicionalno pred Božić bio je sudionik plesnog festivala pod nazivom Christmas Ball u hotelu Westin u Zagrebu.

Na put su krenuli sa čak tri autobusa puna djece, roditelja , trenera i voditelja, svi spremni za natjecanje ludi provod u Zagrebu. Rezultati odličnih trenera Nataše Ledić, Adrijane Jurić i Marine Mihelčić ni ovog puta nisu izostali pa su i ovog puta došli kući s pregršt medalja i pehara uz priznanje sudaca da imaju odlične plesače.

„Natjecali smo se u solo kategorijama, duo kategorijama, grupama i formacijama. Tri sola i prvo mjesto u tri kategorije osvojila je naša najmlađa solistica Tija Sesar, a prva mjesta osvojile su u solo nastupima i Tena Kunf, Bruna Bednaić, Jakov Pavlović, Vita Rebrača, Lora Ledić, Hana Ledić i Laura Bakarić. Maša Vranić i Mirna Lalić osvojile su drugo mjesto, a Tara Matijević za svoj solo osvojila je treće mjesto. Kod dua prva mjesta osvojile su Lora Ledić i Tara Matijević te Nia Barišić i Eva Krizmanić, dok su Bruna Botički i Una Zubić te Laura Bakarić i Hana Babić druge. Grupa Shine osvojila je prvo mjesto u formaciji i grupi, Grupa Zvjezdice osvojile su prvo mjesto,Grupa Luna i Girls također su osvjile prvo mjesto, grupa Jakšić drugo mjesto, Grupa Gradiška prvo mjesto, Grupa Kapela treće mjesto, Grupa Dream drugo mjesto te Grupa stars seniori prvo mjesto i kvalifikacija za Galu.

Uz pomoć naših voditelja uspjeli smo da djeca odu i na nešto zabavno za njih. Amazinga u Zagrebu doživljaj je za svako dijete, pa tako i za našu djecu. Svi smo se vratili kući sretni i puni utisaka, spremni za predstavu koja je u subotu pred nama pod nazivom "BUDI ONO ŠTO ŽELIŠ", sa malom počinjemo u 17 sati , jer vjerujemo da će naši igrati u finalu, a sa velikom u 19,30 sati.“ - istaknula je Marina Mihelčić.