Nedjelja, 14 Kolovoz 2022 10:52

Na 4. Chill & Grill najbolji roštilj pripremila ekipa "Orilo-gorilo" od ukupno 6 ekipa roštiljara

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

BIŠKUPCI - Ekipa DVD-a Biškupci u suradnji s Turističkom zajednicom Zlatni Papuk i Općinom Velika organizirala je 4. gastro priredbu Chill & Grill u Biškupcima koju su ove godine nadopunili s "Pivskim maratonom".

Pivski maraton krenuo je trga u Biškupcima, trčalo je 11 natjecatelja, a svakih 400 metara imali su postaju za predah i naravno za popiti pivo. Nakon obilaska svih četiriju postaja, popijena 4 piva, najbolji maratonac i pivopija pokazao se Dean Junek, drugi je bio sa malim zaostatkom Željko Klarić, a treći Franjo Ivanović.

Na roštiljanju okupilo se 6 ekipa, koje su zadužile meso i sve potrebne začine, a roštilj majstori su morali pokazati samo svoje umijeće u roštiljanju. Nakon sat vremena pripreme roštilji su se dimili ali i pekli, a na kraju je po ocjeni stručnog žirija, triju kuharica iz Klasa i Zlatnog luga, pobjednik je bila ekipa „Orilo gorilo“, dobri su bili i drugi "Zgubidani" a treće mjesto su osvojili članovi ekipe "Streljački odred". Sve tri ekipe nagrađene su peharima, medaljama, plaketama i nagradama sponzora.

Od 20 sati Za dobru zabavu bila su zadužena čak dva benda. Radilo se o vrhunskom tamburaškom sastavu Merak iz Nove Gradiške, te rock bendu Deminutiv iz Bosne i Hercegovine, koji će napraviti dobru atmosferu koja je sve posjetitelje i goste odvela u kasne noćne sate.