Ponedjeljak, 09 Svibanj 2022 20:58

Katolička osnovna škola pobjednik je u najvećem online natjecanju u znanju IZZI Kvizzi!

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - Po drugi put u Hrvatskoj održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZI Kvizzi” u kojemu sudjeluje gotovo 15.000 učenika iz više od 1.000 razreda diljem Hrvatske. U našoj županiji 3. A razred Katoličke osnovne škole s učiteljicom Martinom Čerti pobjednik je natjecanja za treće razrede, dok je 2. A razred Osnovne škole Dobriše Cesarića s učiteljicama Ines Čereg i Jelenom Pendeš postigao drugo mjesto u natjecanju za druge razrede!

„Mislim da smo i drugu godinu za redom ostvarili cilj IZZI Kvizzija - pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti. Čestitam svim finalistima, učiteljicama i učiteljima, učenicama i učenicima, kao i njihovim roditeljima na strasti, timskom duhu i zajedništvu. Kad se male ruke slože, možemo napraviti velike stvari.“ – poručio je direktor Profil Kletta, dr.sc. Dalibor Greganić

Svojim rezultatom 3. A Katoličke osnovne škole osigurao je svom razredu pametnu ploču, dok je 2. A osvojio bonus nagrade Profil Kletta!

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett otvorio svima u Hrvatskoj besplatno u sklopu natjecanja IZZI Kvizzi, a cijelu rang listu možete pronaći na https://izzi-kvizzi.hr/ .