Četvrtak, 31 Kolovoz 2017 10:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dva ugrožavanja javnog prometa

U srijedu, 30. kolovoza, oko 20 sati u Pakracu u Ulici Krndija prilikom nadzora prometa policijski službenici zaustavili su 52-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (2,68 promila) upravljao teretnim vozilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka.

Isti dan oko 21.45 sati na prometnici Brestovac-Požega policijski službenici zaustavili su 53-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (1,78 promila) upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka. 

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja počinitelji su smješteni u posebne prostorije policije do otrežnjenja i protiv njih slijede prekršajne prijave.

Požar na otvorenom

U srijedu, 30. kolovoza, oko 14 sati u blizini mjesta Komarovci na neutvrđeni način zapalila se suha trava na manjoj površini.

Zlouporaba opojne droge

U četvrtak, 31. kolovoza, 30 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Pavla Radića policijski službenici su kod 19-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Narušavanje javnog reda i mira

U četvrtak, 31. kolovoza,  oko 1.15 sati, u Požegi u Ulici sv. Florijana u ugostiteljskom objektu 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,18 promila) narušavao je javni red i mir zbog čega je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja. Protiv 31-godišnjaka slijedi prekršajna prijava, ali i protiv 25-godišnjeg zaposlenika ugostiteljskog objekta koji je točio alkohol već pijanoj osobi.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska