Petak, 25 Kolovoz 2017 10:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pronađen moped

U četvrtak, 24. kolovoza. tijekom poslijepodneva u Požegi u blizini Šijačke ulice pokraj rijeke Orljave pronađen je moped marke „Tomos“ koji je dan ranije otuđen u Požegi u Ulici A. G. Matoša iz otvorene garaže. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela krađe koji je oštetio 49-godišnjeg vlasnika mopeda.

Krađa motorne pile

U četvrtak, 24. kolovoza, policijski službenici zaprimili su prijavu da je s 13./14. kolovoza 2017. godine u mjestu Japaga nepoznati počinitelj (ili više njih) iz gospodarske zgrade otuđio motornu pilu marke „Stihl“ vrijednosti nekoliko tisuća kuna i tome oštetio 62-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela protiv kojega slijedi kaznena prijava.

Pronađena mina

U četvrtak, 24. kolovoza, u šumskom predjelu četiri kilometra sjeverno od Kutjeva 58-godišnjak je pronašao minobacačku minu call. 60 mm, zaostalu iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je minu i ona će biti uništena.

Požar na otvorenom

U četvrtak, 24. kolovoza, oko 12.50 sati u Jakšiću na poljoprivrednoj površini 43-godišnjaka na neutvrđen način zapalilo se stajsko gnojivo. Požar je ugašen oko 14 sati.

Narušavanje javnog reda i mira

U četvrtak, 24. kolovoza, oko 21 sat u Ruševu na ulici verbalno i tjelesno su se sukobila dvojica muškaraca pod utjecajem alkohola, 43-godišnjak (1,75 promila) i 52-godišnjak (1,71 promil), koji su tom prilikom lakše ozlijeđeni i protiv njih slijede prekršajne prijave.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska