Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017 13:02

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 9. do 14. siječnja, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, u dvorištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u sanduk u vlasništvu Hrvatskog telekoma prilikom čega je otuđio akumulatore. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavali javni red i mir

U nedjelju, 22. siječnja, oko 5 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 20-godišnjak i 27-godišnjak (1,72 promila) su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 22. siječnja, oko ponoći, u mjestu Badljevina, u Kolodvorskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,38 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometne nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u ulici Aleja kestenova te dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Ulici Kamenita vrata te u Biškupcima.