Ponedjeljak, 17 Listopad 2016 10:06

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kupio kopiju "Samsung" mobitela

U petak, 14. listopada, policijskim službenicima je prijavio 51-godišnjak s područja Pakraca da je dana 9. listopada putem internet oglasa s nepoznatom muškom osobom dogovorio kupnju mobilnog uređaja marke „Samsung“ te naknadno utvrdio da se radi o kopiji. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 19-godina s područja Nove Gradiške koje se sumnjiči da su na području grada Požege preprodavali drogu cannabis marihuanu zbog čega protiv njih slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Narušavao javni red i mir

U petak, 14. listopada, oko 21.45 sati, u Čaglinu, u Ulici kralja Tomislava, u ugostiteljskom objektu, 42-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,98 promila vikao i galamio na 20-godišnju djelatnicu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Omalovažavao policijske službenike

U nedjelju, 16. listopada, oko 15 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, prilikom postupanja policijskih službenika, 37-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila, omalovažavao ih je i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar na otvorenom

U petak, 14. listopada, oko 17.50 sati, između mjesta Ugarci i Milanovac, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća.

Ugrožavao javni promet

U petak, 14. listopada, oko 19.25 sati, u mjestu Potočani, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,80 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija