Četvrtak, 13 Listopad 2016 10:18

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pazite na novčanike, jučer dvije krađe u Požegi

U srijedu, 12. listopada, u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Osječkoj ulici, u prostorijama bolnice, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz torbice otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac u vlasništvu 53-godišnjakinje.

Istoga dana, također u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac u vlasništvu 27-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Požar u obiteljskoj kući u Požegi

U srijedu, 12. listopada, oko 22.30 sati, u Požegi, u Ulici sv. Leopolda Mandića, u obiteljskoj kući, 41-godišnjakinja je ostavila upaljenu svijeću te je prilikom raširivanja odjeće na sušilo došlo do zapaljenja robe. Požar su ugasili vatrogasci JVP Požega, a materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna.

Ugrožavao javni promet vožnjom u alkoholiziranom stanju

U četvrtak, 13. listopada, oko 2.35 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 25-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,20 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija