Srijeda, 12 Listopad 2016 09:53

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pronalazak neeksplodiranih eksplozivnih sredstava

U utorak, 11. listopada, u mjestu Mihaljevci, 33-godišnjak je prilikom radova na uređenju korita „Veličanke“ s radnim strojem iskopao projektil kalibra 100 mm za kojeg je utvrđeno da je zaostao iz Drugog svjetskog rata i kojeg je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Dragovoljno predao oružje i streljivo

U utorak, 11. listopada, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu automatsku pušku te oko 700 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Ugrožavao javni promet

U utorak, 11. listopada, oko 22.20 sati, u mjestu Gaj, u Ulici braće Opića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 66-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,39 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, kutinskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija