Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 10:13

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teško ozlijeđena 68-godišnja putnica iz "Audija"

U subotu, 17. rujna, oko 18.30 sati, u Kutjevu, u Zagrebačkoj ulici, 20-godišnji vozač koji je upravljao skupom vozila, poljoprivrednim traktorom marke „Fendt“, požeških registarskih oznaka, skretao je ulijevo a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je došlo do sudara s osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 47-godišnjakinja koja je pretjecala skup vozila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica iz osobnog automobila, dok je 68-godišnja putnica iz istog vozila teško ozlijeđena, a protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 17./18. rujna, u Požegi, u Ulici Vučjak, na otvorenom dijelu gradske tržnice, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u štand u vlasništvu 41-godišnjakinje prilikom čega je otuđio raznu robu. Također je provaljeno u metalni ormar u vlasništvu 43-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

19-godišnjakinja neovlašteno posjedovala marihuanu

U nedjelju, 18. rujna, oko 1.15 sati, u Požegi, u Ulici Alojzija Stepinca, policijski službenici su kod 19-godišnjakinje pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Narušavao javni red i mir

U subotu, 17. rujna, oko 23.10 sati, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila vikao i galamio zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar na prometnom sredstvu

U nedjelju, 18. rujna, oko 3.30 sati, u Požegi, u Vinogradskoj ulici, uslijed vožnje došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 60-godišnjaka.

Tekst: A. Protić Foto: arhivska fotografija