Četvrtak, 09 Lipanj 2016 09:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na centru u srednjoj školi iz svlačionica ukraden mobitel

U srijedu, 8. lipnja, u prijepodnevnim satima, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je 17-godišnjaku iz svlačionice u prostoriji škole otuđio mobitel marke „Samsung“.

Istoga dana, oko 13.30 sati, u mjestu Jaguplije, na adresu 85-godišnjakinje su došle dvije nepoznate osobe koje su iskoristile njenu nepažnju te iz kuće otuđile novac i zlato. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir

U srijedu, 8. lipnja, oko 10.30 sati, u Požegi, u Ulici Franje Cirakija, 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,64 promila vikao i galamio na ulici. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Također je utvrđeno da je 37-godišnjak povratnik u činjenju takvih prekršaja te mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od osam dana.

Prometna nesreća s dvije lakše ozlijeđene osobe

U srijedu, 8. lipnja, oko 17.30 sati, u mjestu Gradac, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Klasije, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije propustio osobni automobil marke „Fiat“, slavonskobrodskih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela „Fiata“ u prednji dio „Volkswagena“. U prometnoj nesreći 24-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz „Fiata“ su lakše ozlijeđeni, a protiv 19-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u Požegi, u Industrijskoj ulici, jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu Svetog Trojstva te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Ulici Jagodnjak.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija