Utorak, 07 Lipanj 2016 10:36

Pojačana kontrola vozača u prometu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NAJAVA AKCIJE -

POŽEGA - Na području svih zemalja Europske unije svaki mjesec u trajanju od sedam dana provode se akcije s naglaskom na određenu prometnu problematiku kao što su nadzor teretnih automobila i autobusa, korištenje sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela, nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga i sl.

- U skladu s tom akcijom tijekom ovog tjedna, odnosno u razdoblju od 6. do 12. lipnja na području PU požeško-slavonske provodit će se preventivno-represivna akcija usmjerena prvenstveno na nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga, a policijski službenici će u noći 11./12. lipnja pojačano provoditi nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga na području PU požeško-slavonske - stoji u priopćenju koje potpisuje službenica za odnose s javnošću Nikolina Janković.

Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama naše županije stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

Tekst: A. Protić Foto: arhivska fotografija