Četvrtak, 21 Travanj 2016 09:23

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepoznati lopovi provalili u kuću 85-godišnjakinje

U razdoblju od 5. do 20. travnja, u mjestu Subocka, u Lipičkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 85-godišnjaka iz koje ništa nije otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nalet osobnog automobila na pješakinju na zebri, pješakinja zadobila teške tjelesne ozlijede

U srijedu, 20. travnja, oko 17.45 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Svetog Roka i Tekija, 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije propustio 68-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu uslijed čega je došlo do udara prilikom čega je pješakinja teško ozlijeđena. Nakon prometne nesreće 66-godišnji vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno sam pristupio u prostorije policijske postaje prilikom čega mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,82 promila. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Nalet osobnog automobila na biciklistu, dječak sa bicikla lakše ozlijeđen

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća u Požegi u Orljavskoj ulici koja je završila s lakše ozlijeđenom maloljetnom muškom osobom koja se kretala na biciklu te na koju je naletio osobni automobil marke "Ford" požeških reg. oznaka, te jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Oblakovac.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija