Srijeda, 30 Ožujak 2016 09:21

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalio u benzinsku postaju i ukrao cigarete

U noći sa ponedjeljka na utorak, 28./29. ožujka, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega je otuđio razne cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dvije šumske krađe u Novom Zvečevu i Pakracu

U razdoblju od 25. do 29. ožujka, u šumskom predjelu u blizini mjesta Novo Zvečevo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz tri traktora u vlasništvu „Hrvatskih šuma“ otuđio gorivo.

U noći sa ponedjeljka na utorak, 28./29. ožujka 2016., u Pakracu, u Ulici Petra Preradovića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je sa osobnog automobila marke „Honda“, daruvarskih registarskih oznaka, otuđio dijelove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Pronašli rasprskavajuće streljivo

U utorak, 29. ožujka, oko 17 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, djelatnici koji su radili na uklanjanju ruševine kuće pronašli su rasprskavajuće streljivo za koje je utvrđeno da je zaostalo iz Domovinskog rata. Streljivo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ono je pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija