Utorak, 15 Ožujak 2016 09:27

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U ranim jutarnjim satima puštao glasnu muziku i zaradio optužni prijedlog

U ponedjeljak, 14. ožujka, u vremenu od 5.30 do 7 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, 51-godišnjak je iz kuće putem zvučnika puštao glasnu glazbu čime je narušavao javni red i mir zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prilikom vožnje unazad udario u stup javne rasvjete

U ponedjeljak, 14. ožujka, oko 19.10 sati, u Požegi, u Ulici Antuna Kanižlića, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed vožnje unazad nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario metalni stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Požege, a koji je od udara puknuo i pao na tlo. Protiv 29-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog. Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće između mjesta Kadanovci i Bilice.

Sjeo za volan a imao izrečenu kaznu upravljanja vozilima "B" kategorije

U ponedjeljak, 14. ožujka, oko 22.10 sati, u mjestu Donji Čaglić, u Ulici Roberta Žilija, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 30-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom marke „Alfa“, zagrebačkih registarskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije i trajno oduzeta vozačka dozvola.

26-godišnjak vozio "Alfu" bez vozačke dozvole

U ponedjeljak, 14. ožujka, oko 23.10 sati, u mjestu Lipik, u Slavonskoj ulici, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zatekli 26-godišnjeg vozača koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Alfa“, zagrebačkih registarskih oznaka. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija