Petak, 19 Veljača 2016 09:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepoznati lopovi ukrali mobitel 40-godišnjakinji

U četvrtak, 18. veljače, u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u ulici Antuna Kanižlića, u sportskoj dvorani, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel marke „Samsung“ u vlasništvu 40-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 23-godišnjak

U četvrtak, 18. veljače, oko 19 sati, u mjestu Mihaljevci, u Ulici Stjepana Radića, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, zaustavio je vozilo kako bi skrenuo ulijevo prilikom čega je u njega udario nepoznati vozač nepoznatim vozilom. U prometnoj nesreći 23-godišnjak je lakše ozlijeđen, a nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,59 promila

U četvrtak, 18. veljače, oko 23.10 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zatekli 39-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,59 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija