Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 09:29

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepoznati lopov, na neutvrđeni način 54-godišnjakinji sa tekučeg računa podigao novac

U petak, 29. siječnja, policijskim službenicima je prijavila 54-godišnjakinja sa područja grada Požege da joj je u razdoblju 26./27. siječnja 2016. godine, nepoznati počinitelj (ili više njih) na neutvrđeni način sa kartice tekućeg računa podigao iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pronalasci neeksplodiranih eksplozivnih sredstava

U petak, 29. siječnja, u šumi u blizini mjesta Ruševo, 41-godišnjak je pronašao ručni raketni bacač raketa M-80 (zolja) za koji je utvrđeno da je zaostao iz Domovinskog rata.

U nedjelju, 31. siječnja, u Požegi, u Slavonskoj ulici, 59-godišnajkinja je uz garažu pronašla jednu PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 5 komada streljiva. Eksplozivna sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Vozio pod utjecajem alkohola i udario u vozilo ispred sebe

U nedjelju, 31. siječnja, oko 10.05 sati, u Požegi, u Zrinskoj ulici, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,39 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u zadnji dio osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, koji se nalazio zaustavljen u koloni vozila i kojim je upravljao 51-godišnjak. Protiv 39-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Sokolovoj ulici te u Mihaljevcima.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija