Četvrtak, 31 Prosinac 2015 12:45

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sletjela u putni kanal i prevrnula auto na krov

U srijedu, 30. prosinca, oko 10.35 sati u mjestu Donji Čaglić 51-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletjela je vozilom s kolnika u putni kanala nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Protiv 51-godišnjakinje slijedi prekršajna prijava.

Anonimna osoba dragovoljno predala pištolj

U srijedu, 30. prosinca, na području Požege osoba koja je željela ostati anonimna policijskim službenicima je predala pištolj marke „Beretta“.

Napominjemo da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učinit svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija