Srijeda, 18 Ožujak 2015 14:48

Posjekli šumu u vlasništvu Hrvatskih šuma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U razdoblju od 10. do 16. ožujka 2015. godine, u šumskom predjelu kod mjesta Ciglenik, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko desetaka stabala cera, graba i trešnje u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao oružje i streljivo

U utorak, 17. ožujka 2015. godine, na području općine Brestovac, 38-godišnjak je policijskim službenicima predao poluautomatsku pušku, pet spremnika i nekoliko stotina komada streljiva. Oružje i streljivo je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U utorak, 17. ožujka 2015. godine, oko 19 sati, u mjestu Brestovac, u Ulici Stari Brestovac, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: PU Požeško-slavonska Foto: Ilustracija šume